tracia logo

Club

Totul a început de atunci, acum foarte mult timp, cand pe aceste meleaguri sălăsluiau cei mai viteji dintre Traci, oameni demni, razboinici intelepți și conducători iscusiți.

Şi dacă acei înaintaşi au dispărut în istorie, au făcut-o contopindu-se în NOI cei de astăzi, permiţând cercetătorilor moderni să identifice în poporul român “cel mai frumos exemplu de continuitate a neamului”. Într-adevăr – aprecia André Armad – acesta este unul dintre cele mai vechi popoare din Europa, fie că este vorba de traci, locuitorii au rămas aceiaşi din epoca neolitică – era pietrei şlefuite – până în zilele noastre, susţinând astfel, printr-un exemplu poate unic în istoria lumii, continuitarea unui neam.

Unde sunt acum? S-au ascuns in spatele unor mojici, fricosi, scofalciti si burtosi produsi ai “erei comuniste”.

De ce TRACIA??? Pentru a reinsufleti spiritul Tracilor, pentru a reincerca marcarea unor modele in mintea tinerilor, pentru a ridica autostima acestora. Este timpul sa demonstram lumii intregi ceea ce suntem de drept, lupii lui ZALMOXIS, cavaleri Traci, urmasi ai marelui BUREBISTA. Pur si simplu suntem TRACI.

Cavalerul Trac